Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Santa Marta, Magdalena, Kolumbia, calle 18 no 3-75

Eladás - Cod. 38867

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 140 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1

A La Canoa egy kávézó, étterem, péksütemény és francia pékség, amely Santa Marta történelmi központjának szívében található, 2011 óta működik.

Működési évek: 8 év
Éves forgalom 125.000 €
eladási ár: 100.000 €

Tartalmazza: az ügyfél notebookját, receptkönyvét, pénztárgéprendszerét, számítógépét, unox sütőt, 3 főzőlapot, La Marzocco kávéfőzőt, 1 kitchenaid keverőt, 4 rozsdamentes acélasztalt, 2 hűtőszekrény, 2 fagyasztó, 1 hűtőszekrény minibár , 1 borospince, 1 elülső és hátsó bár, 1 péksütemény, 10 tömörfa asztal, 40 szék, 5 összecsukható asztal rendezvényekhez, 3 légkondicionáló inverter, 1 vállalati autó, 1 számítógép és nyomtató rendszerrel pénztárgép, 2 videokamera, konyhai eszközök, tészta és szolgáltatás, tányérok, üvegáruk, többek között.

A hely:
Egy republikánus stílusú házban, 140 m2-es felújítással és tevékenységéhez igazodva épült, légkondicionált szobával és nem légkondicionált szobával, valamint egy nagyon kellemes terasszal. Mi található a történelmi központ szívében, egy nagyon aktív kávézók és éttermek, a szokásos kirándulási helyek a turisták és a helyiek számára.

Ügyfeleink:
A Canoa ezekben az években a "Samarios" és a külföldi látogatók körében erős minőséget és szolgáltatásokat szerzett. Fontos kiemelni azt a tényt, hogy ügyfélkörünk nem csak turisztikai, ami lehetővé teszi a La Canoa számára, hogy éves tevékenységet tartson. Szintén számítunk arra, hogy nagyon jó kapcsolat van a városban található szállodákkal és hostelekkel, amelyek mindig ajánlanak minket. Számos ügyfelünk is van, akik La Canoa-ban ünneplik.

Vendéglátás / vendéglátás / egyéb éttermek és szállodák beszállítói A város különböző szállodáival és éttermeivel készítettünk egy könyvet, amely rendszeresen különféle kenyereket, ételeket és különféle készítményeket rendel. A nagyszerű rendezvények, mint a tengerparti esküvő és bármilyen más ünneplés is elvégezhető.

Csapatunk: a csapat nagyon jól képzett, és sokáig kíséri velünk, ami megkönnyíti a helyreállítást.

Termékeink:
A reggeli kenyér, csokoládé, croissant és egyéb sütemények frissen jönnek ki, kenyereket rendelnek különböző éttermekhez és szállodákhoz, a reggeli, a kávé specialitások és a gyümölcslevek között, délben a la carte ételeket, amelyek egyesítik a A legjobb helyi alapanyagok a francia konyha, a délutáni kávé, a péksütemények és a koktélok ismeretében, esti vacsora romantikus és élénk légkörben.

A receptek pontos és rendezett gyűjteményben kerülnek megrendezésre és írásra, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan kézben tartsák, és mindig minőségi színvonalat és azonos edényeket tudjanak fenntartani, jól dokumentált és dokumentált gyártási és üzemeltetési folyamatokra támaszkodunk. könnyen követhető.

hírnév
Ajánlott a hátizsákos útmutatóban, az intelligens kisfiúban és a magányos bolygón, és számos nemzeti kiadványban megjelent. Nagyon jó helyzetben vagyunk a szociális hálózatokban: Facebook 4362 szereti, instagram 2366 követői és egy weboldala, amely minden szükséges információt meglátogat. Tripadvisor: a Santa Marta 348 étterme közül 4,5-ből 5-ből és 17-ből Google: minősítő 4.6, Facebook értékelés: 4.8.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB