Eladás Építési telek, Santa Marta, Magdalena, Kolumbia, Minca

Eladás - Cod. 30723

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 11700 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Njoy a gyönyörű táj tökéletes légkört körülvett greenery.The ingatlan, több mint egy hektár, korábban terasz bennszülött kultúra Tyrona és ott található a hegy lejtőin Sierra Nevada (Kolumbia) 1000 m tengerszint feletti magasságban és megközelíthető autóval 45 perc alatt a Karib város Santa Marta és 25 percre a környezetbarát turisztikai falu Minca. A föld található 25 perc sétára egy fantasztikus vízesések és egy mezőgazdasági területen a kávé, a kakaó és a sokféle trópusi fruits.You közel állnak mind a földi paradicsom a trópusi éghajlat az elvarázsolt strandok Tyrona park és a hegyek 3000 méteres tengerszint feletti magasságban, tengerre néző előtt áll egy kandalló és tartózkodik a páholy nézni mindenféle madarak.
Az ingatlan található, egy kiváltságos helyen a világon, és az őshonos kultúra thiis hegy a szíve a világon. A Sierra Nevada legnagyobb tengerparti hegy a világon a maga 5800 méteres tengerszint feletti magasságban.
Minca elhelyezése, maga az egyik vezető turisztikai célpontok Kolumbiában, és különösen kalandturizmus, madárles, eco idegenforgalom, antropológiai érdeklődés területeken a jelenléte a különböző etnikai csoportok, a természet szerelmeseinek és a csend.

Az ingatlan miatt festői helyen és könnyű hozzáférést alkalmas arra, hogy a turisztikai projektek Hostales, hoteles, kabinok, cotteges, stb, stb
Van egy kabin a telken egy szoba, konyha és két fürdőszoba, az egyik a külső.
Mindezek az elemek teszik az ingatlan egy nagyon vonzó földet a befektető, mind a turisztikai potenciál és a hihetetlen tartozékot, hogy egyre a téren az elmúlt években, és a következő években a tendencia ugyanaz lesz.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB