Eladás Három hálószobás lakás, Bogota, Bogota, Kolumbia, Chico Navarra

Eladás - Cod. 41158

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 111 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Gyönyörű Pent-ház található, a 6. emeleten az intelligens épület Palma Magna, 7 éves, magassága 2,35 méter, a nagy francia ajtók és francia erkéllyel, amelyek nagyon világít, és lehetővé teszi, hogy a természetes fény folyamatosan, amelyen keresztül élvezhetik a fantasztikus kilátás napkeltekor vagy napnyugtakor a keleti dombok közben pihenjen a hőt a kandalló, ami egy egyedülálló otthoni felruházva elegáns felületek, ahol élni lehet, és ossza felejthetetlen pillanatokat családjával belül kényelmes terek állnak 111, 96 m2 összterületű, nyitott terű, L stílusú konyhában, bárban és pultban, fekete márványban és páraelszívóban; 3 tágas hálószoba, az első saját fürdőszobával és kiegészítő fürdőszobával a többi helyiséghez, valamint egy szociális fürdőszoba összesen 3 fürdőszobához, hangulatos, funkcionális és kényelmes étkező, elegendő helyekkel, ahol élvezheti a meleget és ugyanakkor van egy kiváló motivációs levél, hogy megkapja a vendégeket. Az épületben van recepció és közös társalgó; mindezt 750 000 000 millió peso opciós áron, havi 600 000 dolláros peso adminisztrációs díjjal.
A főváros egyik legexkluzívabb ágazatában található; Chico Navarrában, ahol megtiszteltetés számodra, hogy különféle előnyök és számtalan szolgáltatás áll a keze ügyében, valamint kiváló bekötőutak, például 116. utca, északi autópálya, 19-es sugárút és nagyon közel a tömegközlekedéshez.
Itt mindig élvezheti a meleg vizet, mivel az épület központi kazánnal van ellátva, amely az összes lakást ellátja. Ugyanígy az áramellátási hibák nem jelentenek problémát, 100% -os tartalék erőművel rendelkezik, és mintha ez nem lenne elég, ne aggódjon járművei miatt, 2 nagy online parkolóhely és parkolóhely áll rendelkezésre a látogatók járművek a pincében, ahol szintén található a betét, amelynek ideális magasságban tárolni, amire szükségük van; Az alagsorból át lehet lépni a liften az otthona ajtajáig, és ami a legfontosabb és a belső biztonság egyik előnye, van hozzáférés-vezérlő chip a lifthez.
Kétségtelen, hogy ideális és megálmodott tér bárki számára; Ha ez érdekli Önt, és szeretné tudni, és bővíteni kívánja az információkat, vegye fel velünk a kapcsolatot, és ütemezzük az Ön találkozóját, hogy Ön meglátogathassa azt, beszélhessünk és megtehesse javaslatait.
A Chico Navarra az egyik legjobb hely, ahol élhet, mivel a város egyik legexkluzívabb ágazata, kitűnő zöldterületeivel tűnt ki, amelyek nyugodtan élvezhetők, és ahol megoszthatja családjával, utazhat. a háziállatok, vagy csak sétálni, és élvezze közben csodálja meg a gyönyörű lakóházak és luxus lakások, az elegáns architektúra, amely kiemelkedik a józanság, a homlokzatot, amely része az identitás Chico Navarra. Ez az elegáns szektor különböző áruházak, áruházláncok és kereskedelmi vállalkozások mindenféle, a könnyű hozzáférést a különböző, bevásárló központok, mint például: Plaza 102 Shopping Center, Chico Shopping Center, Chico Centro Shopping Center, Centro 93 Torre Norte, Alhambra Plaza Shopping Center, Portobello design Center, LAZUS Node, 100. Street Building, és ahol a nagy bevásárló központok nagy elhelyezése a fővárosban látszanak, mint: Andino Shopping Center, Unicentro AK 15 bevásárlóközponttól és a Hacienda santa Barbara bevásárlóközpont, amelyeknek mintegy 12 perc autóútra vagy 4 km séta. Ezen túlmenően változatos és vonzó helyi és nemzetközi gasztronómiai kínálata turisztikai látványosságként a városba látogat. A közelben fontos egészségügyi központok, iskolák, éttermek és exkluzív dekorációs üzletek találhatók. Mindenképpen nagyon találékony és biztonságos lakóhely. Kiváló bekötőutakkal rendelkezik, mint például a 19-es sugárút, a 100-as utca, a 116-os és az északi autópálya, és nagyon közel van a tömegközlekedés eléréséhez is.
Mondja-e a történet, hogy a "Chicó" szó a Muisca chicú eredetből származik, ami azt jelenti, hogy "szövetségesünk"? Chicú nevet adták a pataknak, amely az ágazat közelében, a Keleti-hegyekben emelkedik.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB