Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), USAQUEN, Bogota, Kolumbia, KR 7A #121-33

Eladás - Cod. 41022

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 273 m²
  • Szobák száma: 12
  • Emelet: 2

Usaquén az első számú város Bogotá fővárosában. A város északi részén található. A Cundinamarca megye régi települése volt, amelynek eredete a Kolumbus előtti időkre nyúlik vissza
Neve a Muisca Usaque szóból származik. Ez a szó, az Usaquén, a chibcha vallás gyakorlatából ered, amelyet papjai vagy zaquéi folytattak, amikor egy kacsa vagy uruk számára egy impozáns kastélyt akartak építeni. Ezt a szokást Usaque-nak hívták, ami a chibcha nyelv szerint etimológiailag azt jelenti: használat, "alatta" és "bot vagy fa", amelynek egyesített jelentései "a bot alatt" adnának.
Ebben a városban találjuk a Santa Bárbara környéket, amely az ország fővárosának egyik legexkluzívabb területe, és amely építészetileg gyorsabban növekszik, keveredve a magas utcái és a modern épületek között, még mindig megőrzött nagy házakkal.
Könnyen megközelíthető, mivel a Carreras Novena és a hetedik, valamint a 127. és a 116. utca között található. Ezenkívül rendkívül könnyen megközelíthető az Északi Autópályáról. A TransMilenio Calle 100 és Calle 106 állomások a közelben találhatók, valamint számos megálló és buszjárat kering az ágazaton keresztül.
Santa Bárbara híres arról, hogy a város harmadik legrégebbi szomszédsága, ezért ad otthont nagy jelentőségű helyszíneknek

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB