Eladás Mezőgazdasági terület, Nilo (Between Girardot and Melgar), Cundinamarca, Kolumbia, Los Curos

Eladás - Cod. 42649

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 20000 m²
  • Szobák száma: 0
  • Emelet: 0

Nagy és gyönyörű, egyenként körülbelül 20 000 négyzetméteres telkek (összesen 60 000 négyzetméter), patakok által biztosított édesvízzel eladók Melgar közelében, Girardotban, Nilo községben, Cundinamarcában. Részben hullámos, sík, hegyvidéki, aszfaltozott úton megközelíthető kb. félúton a várostól az ingatlanig, a többi többnyire földúton, de jó állapotú.

Két vidéki telek eladó. Mindkettőben vannak hegyek és erdők, "a jövő olaja", és nagyon jó talaj a citrusféléknek (mandarin, narancs, grapefruit, citrom stb.). Kiváló esszenciális C-vitamin források az immunrendszer ápolásához. De van még kukorica, kakaó, ananász stb.

Nilo (Cundinamarce) szomszédságában találhatók, amely az ország egyik legbiztonságosabb városa. Nem hagyja ki a hivatalos kolumbiai ESPRO-t (School of Professional Soldiers) Tolemaida közelében, amely az ország legnagyobb katonai bázisa, a telkekhez vezető úton.

Nagyon csendes, békés szomszédok, többnyire keresztény hívők, és egyszerű, kiváló klíma egész évben napenergiát szerezni és önellátó lenni, kellemes klímával, közlekedési lehetőséggel, tele oxigénnel, természetes hal és ingyenes tojás és friss ikra szállítóival. gyümölcsök. Valamint lehetőség van tavak és halgazdaságok kialakítására az ingatlanokon.

A nemzeti turisztikai epicentrumok közelében, mint például Kolumbia legnagyobb víziparkja, a Piscilago, valamint a felfújható vízi park, valamint a Compensar és a Colsubsidio klubok, amelyek Bogota déli részéből három és fél órával érhetők el nem csúcsidőben, ill. Bogotától északkeletre, Mosquera, Cundinamarca útján.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB