Eladás Kávézó/Étterem/Bár, Taganga, Magdalena, Kolumbia, calle 13 No 1-07

Eladás - Cod. 30862

  • Tipus: Kávézó/Étterem/Bár
  • Terület: 73 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 1

Café Bonsai egy jól megalapozott kávéház a kis halászfalu falu Taganga pár lépésre a strandtól, amely hozta, hiszen 2010-ben, egy kis ízelítőt, hogy Európa régióban. Ez a híres körében a nemzeti és a nemzetközi turisták számára az európai stílusú kenyér, változatos reggeli menü, a legjobb kávé mérföldes körzetben (sőt "a legjobb csésze kávé az egész dél-amerikai" egy kijelentés gyakran), eredeti szendvicsek, egészséges és gazdag saláták és barátságos légkör, amely egyesíti a kiváló helyi termékeket az európai receptek készített büszkén és szeretettel: egy hely, egyedülálló a régióban.
Között az összes nagy lehetőség éttermek Taganga, hogy sikerült lett a második legnagyobb névleges helyen enni Taganga a TripAdvisor (mint 27-02-2017). A menü kiterjedt és bőven kínál széles körű ízlése és preferenciái, a hústól szerelmesek vegánok. Ez egy olyan hely, ahol sok utazó visszatér naponta tartózkodásuk alatt Taganga. A kombináció a légkondicionáló belül és a gyors wifi teszi a népszerű hely, az emberek, hogy elkerülje a Tagangan hő és a munka a számítógépen. Kívül a teraszon, kilátással a tengerpartra, ahol meg lehet nézni a halászok induló és visszatér egy újabb fogás. Belül van jelenleg öt asztal / 16 ülőhely. Kívül jelenleg négy asztal / 10 ülőhely és a tér egy-két asztal.
A potenciális vevők
Megfelelő szervezéssel, sima üzleti folyamatok és teljesen legális üzleti modell mindig is a legfontosabb. Ez azt jelenti, hogy az átvétel Café Bonsai, akár helyi vagy külföldi (is, tekintettel a munka vízum), az akadálymentes. A kávézó egy nagyon jó márkanévvel és a piacra jutást. A titok Bonsai receptek összes dokumentált és könnyen érthető; beszállítói kapcsolatok a legjobb termékeket a legjobb áron hoznak létre és biztonságos: minden úgy van beállítva a zökkenőmentes átmenetet.
Tapasztalataink egy új tulajdonos kell mutatni a különböző lehetőségeket: abban a pillanatban, Café Bonsai nyitva H - Szo, reggel 8-tól 15:00. Hosszabb nyitvatartás (újraindításával nagyon népszerű bbq, például) egy nagyon járható út, valamint a szállítás és a napi / heti akció. Az újonnan megnyílt vegán piac mutat pozitív potenciálja további bővítése.
Röviden, egy jól szervezett és nagyon népszerű hely, aki jelenlegi munkamódszerek és szabványokat is könnyen tovább az új tulajdonos, de ugyanakkor kínál bőséges helyet bővíteni és fejleszteni tovább a meglévő vagy új területeken.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB